Proteïne aardappelpuree
VANAF FASE 1

Proteïne aardappelpuree

€1,69
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Levertijd:1 tot 2 dagen
  • Stukprijs:€1,39 / Stuk
Fase 1/2/3/4 - Onze romige proteïnerijke aardappelpuree om groenten door te mengen als stamppotje of in een ovenschotel. Voedingswaarde per portie: 86kcal | 4g netto koolhydraten | 18g eiwitten. ...Meer informatie
Koop 5 voor €1,59 per stuk en bespaar 6%
Koop 10 voor €1,49 per stuk en bespaar 12%
Koop 20 voor €1,39 per stuk en bespaar 18%

Productomschrijving

  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Levertijd:1 tot 2 dagen
  • Stukprijs:€1,39 / Stuk

Gebruik:
Geschikt voor fase 1/2/3/4 in proteinedieet, eiwitdieet en koolhydraatarm dieet. 

Deze proteïnerijke romige aardappelpuree is ideaal als smakelijke basis voor elke stamppot!
Vult goed en is zeer fijn van smaak.
Ook heel goed bruikbaar als toplaag van uw ovenschotel. 

Bereiding:
Voor gebruik in stamppot of puree
Voeg de inhoud van een sachet toe aan 80ml kokend water en roer met een garde tot een samenhangend geheel. Hoe meer water u gebruikt, hoe dunner de puree wordt.

Voor ovenschotel
Spatel een stijfgeklopt eiwit door de puree en bedek uw groentenschotel met het mengsel. Verwarm enige minuten en laat goudbruin worden in een oven niet heter dan 175 graden.

Ingredienten Proteïne romige aardappelpuree:

Eiwitmix (melkeiwit, plantaardig eiwit); 14,7% aardappelen (monoglyceriden, sodium pyrofosfaat, natriumsulfaat); zout; kaas mix (melk); natriumglutamaat; xanthaangom; methionine; peper; threonine; bètacaroteen; silicium.

Voedingswaarden:

 

Per 27,5g

Per 100g

Energie: Kcal (Kjoule)

93,4 (396)

339 (1441)

Vetten (g), waarvan

0,3

1,3

Verzadigd vetzuren (g)

<0,1

0,4

Koolhydraten (g)

4,0

17,3

Waarvan Polyolen (g)

0

0

Waarvan suikers (g)

1,0

3,6

Voedingsvezels (g)

0,4

1,6

Eiwitten (g)

17,7

64,5

Zout (g)

1,4

4,8


.
Groenten waarvan u in de eerste fase naar hartelust gebruik kunt maken:
Andijvie - asperge- bieslook - bleekselderij - bloemkool- Chinese kool - courgette - komkommer - groene paprika - peterselie - postelein - radijs - rode kool (rauw) - sla (alle soorten) - snijbiet - snijboon - spinazie - tuinkers - veldsla - venkel  - waterkers - witlof

Enkele Tip's:
- Recepten zijn gratis en deze mag u altijd vragen!
- Zuurkool erdoorheen, plakje rauwe ham 'drogen' in de oven en erdoor of bij doen.
- Witlofstronkjes koken, plakje rauwe ham en puree eronder. 
- Diepvriesspinazie ontdooien en uitknijpen, oppeppen met een lenteuitje, stukjes tomaat. in klein schaaltje laag om laag doen met de puree.
- Spitskool blancheren, even wokken met knoflook en kerriepoeder. Dan laagjes in ovenschaaltje maken. 
- Het losgeklopte schuimige wit van een ei erdoor spatelen, dit door geblacheerde op smaak gemaakte prei spatelen en in de oven. (wordt soort souffle).
- etc.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen