
Vlees kruidenmix en marinade
- Beschikbaarheid: Op voorraad
Productomschrijving
- Beschikbaarheid: Op voorraad
Gebruiksaanwijzing
Te gebruken bij:
- Door gehakt voor een hamburger
- Om jus mee te maken
- Gemengd met wat olie perfect als marinade voor je vlees
- Door gehakt
- Gemengd met pindasaus heerlijk als Oosterse dressing voor je salades
Ga voor 1 eetlepel van onze vlees kruidenmix per 100 gram vlees als je een marinade maakt om je vrienden/gezin te laten watertanden. Los onze vlees kruiden op in olie en smeer het vlees ermee in. Verhit een grillpan en schroei het vlees langs beide zijden mooi dicht.
Hamburgers maken met deze mix? Meng 500 gram rundergehakt, 1 ei, 4 eetlepels paneermeel, een scheutje ketjap en 1 eetlepel van onze vlees kruidenmix. Kneed alles met je handen door elkaar en draai er rondjes van, die je plat duwt tot een burger. Druk niet te hard, hoe lossser het vlees, hoe malser de burgers. Voor het beste effect maak je de burgers van tevoren en laat je ze even rusten in de koelkast, voordat je ze op de BBQ of in de (grill)pan gooit.
Samenstelling:
Chili, paprika, gember, nootmuskaat, knoflook, mosterd, ui, zout, komijn, peper, karwij, oregano en tijm.